Vederlagsfri fysioterapi


Hvis du har en kronisk sygdom, som medfører, at du er svært fysisk handicappet eller har funktions nedsættelse pga. en progredierenede sygdom, er der mulighed for, at du kan modtage vederlagsfri fysioterapi. Dette betyder, at du ikke selv skal betale for behandlingerne. Det er din læge eller speciallæge, der henviser til ordningen efter nogle specifikke kriterier.

Du henvises primært til holdtræning, men der er mulighed for at få individuel behandling, hvis din læge og fysioterapeut vurderer, det er nødvendigt for at bibeholde eller øge dit funktionsniveau. Behandlingen tilrettelægges ud fra et fagligt kendskab og forståelse for netop din problematik. Du vil som patient selv have stor indflydelse på behandlingen og være en medvirkende part i dit forløb.

Vi er uddannet til at varetage forskellige sygdomme og handicaps. Det kan være erhvervede neurologiske lidelser som følger efter hjerneblødning eller Parkinson. Handicaps som er medfødte eller følger efter ulykker, forskellige gigtsygdomme og meget mere.

Der er direkte adgang til klinikken, og vi har toiletter, som kan benyttes af kørestolsbrugere.

Spørgsmål?

Ring på +45 98 67 42 00
Eller skriv til info@loegfys.dk

Mandag, tirsdag og torsdag: 8:00-16:00  
Onsdag: 8:00-14:00
Fredag 8:00-13:00

Behandlingstider

Mandag til torsdag: 8:00-17:00
Fredag 8:00-14:00

Eller efter aftale

Du er altid meget velkommen til at indtale en besked på telefonsvareren med navn og nummer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.Løgstør Fysioterapi

Blekingevej 17
9670 Løgstør

info@loegfys.dk