Ultralydsscanning

Man kan med ultralydsscanning stille en mere præcis diagnose, så man umiddelbart kan påbegynde den rigtige behandling. Det kunne være hos speciallæge eller fysioterapeut. Tidsforbruget og udgiften til scanning vil man ofte finde er tjent hjem på det efterfølgende kortere og det mere korrekte behandlingsforløb. Det er dog langt fra alle lidelser, som er relevante at scanne.

​Scanning kan bl.a. hjælpe med at diagnosticere problemer i vores forskellige led og muskler, men på klinikken bruges det også som kvalificeret screening til vores hold for ryg, bækkenbund og stabilitet. Vi benytter os af to forskellige scannere. De indeholder den nyeste teknologi med mulighed for filmsekvenser, billeder og dobbler

​Udstyret er transportabelt, så scanningen kan finde sted hos patienten. Billederne kan sendes via mail til den praktiserende læge eller speciallæge og patienten selv. Der skrives i den forbindelse rapport/journal.

vector5Spørgsmål?

​Løgstør Fysioterapi

vector3Ring på +45 98 67 42 00

vector4Skriv til info@loegfys.dk

Du er altid meget velkommen til at indtale en besked på telefonsvareren med navn og nummer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

vector6Behandlingstider

​Løgstør Fysioterapi

Mandag til torsdag

​08:00-17:00

Fredag

08:00-14:00

​Eller efter aftale

vector7Blekingevej 17, 9670 Løgstør

​Løgstør Fysioterapi