Bikefit

Et bikefit er en mulighed for alle, der cykler – lige fra den professionelle rytter til motionisten. Det er en mulighed for at give dig en bedre komfort ved at sikre dig en optimal siddestilling på cyklen, øge din ydeevne og holde dig fri af skader samt unødvendigt slid på kroppen. Bikefit er for alle, der vil cykle.

Et bikefit hos FysioDanmark Løgstør består af flere elementer; interview, undersøgelse, cykeljusteringer og testperiode. Vi tager udgangspunkt i din historik, dine mål og din anatomi. Anatomien siger meget om dine forudsætninger for at sidde på cyklen. Derfor tager vi udgangspunkt i din bevægelighed i nakke, skuldre, ryg, hofte, knæ osv. Vi kigger på, om du har gamle skader, der skal tages hensyn til. Om du har ondt eller om, der er steder på kroppen, som “sover”, når du cykler. Det kan også være, du har en asymmetri, som forskel i benlængde. Dette kan også have betydning for din ydeevne og din oplevelse på cyklen, og det kan medføre langvarige og kroniske skade på led, muskler og nervevæv. Når det er gjort, sætter vi din egen cykel på en hometrainer, så vi kan kigge på, hvordan du sidder på cyklen og indstille den, så du sidder i den helt rigtige position.

Mange oplever, at få justeringer på cyklen kan gøre en verden til forskel for oplevelsen. De fleste vil have effekt af et bikefit uanset, om man cykler få gange eller ofte – det gør bare oplevelsen bedre.​

Inden du møder op til din aftalte tid for bikefit, bør du overveje følgende:

  • Føler du dig tilpas på cyklen generelt?
  • Volder sadlen problemer?
  • Er der belastningskader?
  • Sover dine hænder, fødder eller andre steder, som giver ubehag eller smerter?

Husk også at medbringe:

  • Ren cykel
  • Cykelsko (tjek, at skruerne til klamperne kan løsnes)
  • Cykelsko/cykelbukser
  • Nye klamper, hvis de nuværende er meget slidte

Pris: 1.600,- kr.

Tid: 1,5 time + opfølgning efter testperiode på 200 km

vector5Spørgsmål?

​Løgstør Fysioterapi

vector3Ring på +45 98 67 42 00

vector4Skriv til info@loegfys.dk

Du er altid meget velkommen til at indtale en besked på telefonsvareren med navn og nummer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

vector6Behandlingstider

​Løgstør Fysioterapi

Mandag til torsdag

​08:00-17:00

Fredag

08:00-14:00

​Eller efter aftale

vector7Blekingevej 17, 9670 Løgstør

​Løgstør Fysioterapi