Nyheder

Vi opdaterer hjemmeside og facebook løbende ved ændringer.

Klinikken er åben efter aftale mellem jul og nytår. Derfor kan du møde en lukket dør. Har du en aftale med en terapeut, så er de på vej.

Du er velkommen til at ringe og lægge en besked på telefonsvareren, hvis du har brug for en tid til behandling, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Fra tirsdag d. 1. februar 2022 ophørte restriktionerne i forhold til corona. Vi vil dog stadig gerne opfordre til, at man udviser hensyn på klinikken, da der også kommer mennesker i risikogruppen på klinikken.

Vi forventer selvfølgelig, at man ikke dukker op med symptomer hverken til behandling eller i træningscentret.​

E-konsultation

Klinikken tilbyder fortsat telefon – eller videokonsultation. Hertil gives tilskud fra den offentlige sygesikring og sygesikringen danmark.

Kontakt os på 98674200 eller info@loegfys.dk

Forklaring på E-konsultation
Det er nu muligt at benytte sig af e-konsultation med tilskud fra den offentlige sygesikring. Det vil sige, at du nu kan kontakte din fysioterapeut via telefon eller via et andet sikkert kommunikationssystem, hvor I har mulighed for at se hinanden.

Aktuel henvisning er gældende. Pris med lægehenvisning: 151,75 kr

Pris uden lægehenvisning: 250 kr

Træningscentret er åbent

Det er muligt at træne i træningscentret udenfor klinikkens åbningstid fra kl. 05.00 – 22.00 alle ugens dage. Du skal blot have et aktivt abonnement og en nøgle.

Ønsker du at åbne dit abonnement eller måske starte for første gang, beder vi dig henvende dig personligt, på mail eller telefonisk.

Rigtig god træning!

Cirkeltræning

Onsdage kl. 17:15 – 18:15. FysioDanmark Løgstør. Pris 75 kr. pr. gang.

Tilmelding på christina@logstorfysioterapi.dk

Den Danske
Kvalitets Model

vector

1. Hvornår du har ret til erstatning?​

​Ved henvendelse på klinikken kan fysioterapeuterne informere dig om/hvornår du har ret til erstatning. Du kan læse mere på www.patienterstatningen.dk

vector5Spørgsmål?

​Løgstør Fysioterapi

vector3Ring på +45 98 67 42 00

vector4Skriv til info@loegfys.dk

Du er altid meget velkommen til at indtale en besked på telefonsvareren med navn og nummer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

vector6Behandlingstider

​Løgstør Fysioterapi

Mandag til torsdag

​08:00-17:00

Fredag

08:00-14:00

​Eller efter aftale

vector7Blekingevej 17, 9670 Løgstør

​Løgstør Fysioterapi